Продаж катерів в Одесі. Поради покупцю-початківцю

Якщо думаєте про те, щоб придбати моторний човен або навіть цілу яхту, потрібно уважно ознайомитися з усіма рекомендаціями, які дають фахівці в цій справі. Потрібно не тільки знайти підходяще судно, але також перевірити його технічний стан та зуміти поторгуватися з продавцем.

Кожен, хто збирається вперше купити катер в Одесі, не повинен потрапляти на одразу перше оголошення. Потрібно знайти кілька варіантів, з яких потім буде набагато зручніше вибирати. Вибір покупця має бути обмежений. Потрібно намагатися знайти ту найкращу модель.

При пошуку варіантів в Інтернеті на сайті kalynaboats.com.ua варто звертати увагу, коли саме було опубліковано оголошення. Можливо, воно вже не актуальне. Корисно також звернутись на клубний форум. Таке місце є дуже зручним для багатьох покупців катерів в Одесі. Тут можна обговорити всі питання, що цікавлять, а інші учасники зможуть вам підказати. Так часто покупці знаходять продавців.

Якщо ви вже підшукали собі якийсь варіант від власника, то варто трохи оцінити зовнішній вигляд людини і те, як вона поводиться. Це багато що може про нього сказати. Наприклад, якщо власник одягнений акуратно, але не розкішно, то можна зробити висновок, що він піклується про речі і не любить смітити грошима. Перед візитом до продавця можна ознайомитись з фото у соціальних мережах. Наявність сімейних фото на цьому катері буде додатковим очком на користь такого продавця.

Щоб купити катер в Києві недостатньо ознайомитися з продавцем, потрібно ще вивчити і сам предмет торгів. Найкраще катер перевіряти у двох умовах: на суші та на воді. У першому випадку вивчається зовнішній вигляд катера та документи на нього. А в другому випадку перевіряється, як працює двигун і чи не дає корпус текти.

Add a Comment

Ваш адрес email не будет опубликован.