Проблеми під час роботи з мастикою для торта. Як їх позбутися?

Останнім часом багато кондитерів використовують у своїй роботі цукрову мастику, щоб покращити привабливість свого кулінарного шедевра. Саме тому вона популярна не тільки серед фабрик і підприємств, а й серед звичайних домогосподарок, що люблять робити тортики у своїй духовці.

Для того, щоб при роботі з мастикою не виникало труднощів, слід виконувати певні рекомендації, а купити все необхідне можна в інтернет-магазині KARAMELIA.

Багато дівчат цікавляться, як потрібно правильно поводитися з мастикою для торта, щоб вийшов добрий результат. Головні проблеми зазвичай виникають у процесі, коли потрібно розкачати мастичний лист. Для спрощення роботи слід користуватися окремими прийомами.

Якщо ви розкачуєте кулінарну мастику на твердому покритті, то краще посипати стіл спочатку крохмалем або цукровою пудрою. Не треба сипати надто багато.

Досить невеликої кількості матеріалу. Якщо ви розкачуєте на поліетиленовому пакеті, то плівку потрібно обробити олією, щоб потім можна було легко відокремити лист від поліетилену.

Найкращим рішенням в даному випадку є покупка килимка зі спеціальною поверхнею.

Ще однією проблемою, з якою стикаються домогосподарки, є тріскання і розрив мастики. Щоб унеможливити виникнення різних дефектів при виготовленні мастики на торт, краще відмовитися від використання цукрової пудри великого помолу. Досить часто саме великі кристалики є причиною того, що мастичний лист тріскається.

Шар може також порватися при покритті мастикою для тортів. З такою проблемою можна впоратися двома різними варіантами – зняти лист і зробити новий, або накласти «шовчик» там, де лист порвався.

Найкращим барвником для такої кондитерської сировини є гелієві ароматизатори та інші харчові комбінації. Рідкі суміші досить часто створюють проблеми, через що мастика стає липкою і потім із нею дуже важко працювати. Такі проблеми нікому не потрібні, тому краще відмовитися від рідких барвників.

Зберігання мастики кондитерської ніколи не приносить проблем, якщо дотримуватись певних рекомендацій. Готову суміш продають в упаковці, тому краще лопаткою взяти з упаковки потрібну кількість, а мастику, що залишилася, відразу ж закрити, щоб мінімізувати контакт з киснем. Вкрай важливо захистити її від впливу вологи та підвищених температур.

Add a Comment

Ваш адрес email не будет опубликован.