Каное та каяк у Бельгії. Поради для новачків

Багато людей зацікавлені в тому, щоб спробувати свої сили у каякінгу. Як ви вважаєте, наскільки важливо для цього вміти плавати? Ви здивуєтеся, але це справді вкрай необхідно. Якщо дно біля водойми досить глибоке, то при управлінні каяком можуть виникнути труднощі.

Дуже важливо не забувати одягати рятувальний жилет. Співробітники сервісів прокату каяків (kajak huren) у Бельгії, наприклад компанії KANO.BE завжди дають кожному своєму клієнту необхідну кількість жилетів. Без них у каяк не пустять. За сонячної погоди потрібно пам’ятати про наявність сонцезахисного крему, та й взагалі варто завжди одягатися за погодою. Якщо навіть рекомендують брати додатковий одяг, якщо похолодає.

Початківцю каякеру важливо розуміти, що катання на байдарках може бути досить важким, тому краще вибирати спокійніші маршрути, де виключена швидка течія. Безпека – найважливіше. Найкраще ходити на веслах у компанії досвідченого спеціаліста. Так буде набагато спокійнішим і вам, і йому. Спочатку бажано набити руку в процесі посадки в каяк Херенталс (kajak herentals) і висадки з нього.

Ці правила важливі не тільки при каякінгу в Бельгії (kajakken in belgie), але й в інших країнах світу. Вода не настільки небезпечна, як безвідповідальне ставлення до правил.

Якщо у вас є діти, то найкраще їх посадити собі на коліна. Якщо ж для них це вже не вперше, краще орендувати каяк тандемного типу і посадити їх в окремий кокпіт.

Важливо, щоб дитина була добре одягнена і мала верхній одяг. Йому стане холодніше набагато швидше, ніж дорослому. Щоб діти не нудьгували краще взяти з собою багато закуски та напої і також частіше робити зупинки, щоб вони могли сходити до туалету.

Add a Comment

Ваш адрес email не будет опубликован.