Ціна за здобуття освіти в приватних школах Києва

Оплата навчання дитини в приватній школі Києва покладає велике навантаження на сім’ї, особливо якщо вважати, що відповідна державна освіта по суті безкоштовною. Тим не менш, багато батьків вважають, що міцна, приватна освіта для дітей вартує великих витрат, надаючи учням особисту увагу, яку вони можуть не знайти в іншому місці.   Оплата за місяць навчання в приватних школах Києва коливається від 10000 тисяч гривень до 1500 євро, додатково можливі перші внески а також окрема оплата за харчування дитини.
Але ж як обрати школу, яка виправдає вартість навчання, сподобається дитині і дасть велику базу знать, на відмінно від традиційних закладів освіти?
Future School of Technology
Це сучасна приватна школа, яка однією з найновіших у Києві. Команда викладачів викладають по унікальній методиці STEM, стажуються за кордоном, та співпрацюють з іншими країнами. Ціна за місяць навчання становить 12000 гривень.
Креативна Міжнародна Дитяча Школа
У школі викладачі використовують нестандартні методи викладання, розвивають творчі здібності та креативне мислення у дітей, застосовують різні підходи до навчання: білінгвальні і інтегровані уроки. Ціна за навчання 7000 доларів за рік.

Інноваційний ліцей I-School (веб сайт i-school.kiev.ua)

У навчальному процесі школа реалізує основну програму української мови, приділяючи особливий акцент викладанню англійської мови. У своєму підході до дітей викладачі використовують цілісну педагогіку, забезпечуючи їм всебічний інтелектуальний, емоційний, фізичний та соціальний розвиток.

Навчання у ліцеї коштує 15000 гривень за місяць.
Британська міжнародна школа
  Ця школа для тих батьків, які захоплюються системою освіти в Британії, а територіально знаходяться в Києві. Навчаються школярі за міжнародною програмою IB Primary Years Program. Мова навчання англійська. Ціна за навчання 23000 доларів на рік.
Школа «Афіни»
У цій  школі діти вже з першого класу вивчатиме три іноземні мови. Ціна за навчання 5000 доларів за рік.
Приватні школи є важливим, великим і зростаючим компонентом української шкільної системи. Вони мають репутацію як носії якісної освіти і визнані за своє лідерство та новаторство у шкільній освіті.

Add a Comment

Ваш адрес email не будет опубликован.