Самоскидний напівпричіп зерновоз — важливі критерії вибору

Самоскидний напівпричіп зерновоз – це унікальний транспортний засіб, призначений для транспортування сипких вантажів, при цьому процес перевезення є досить безпечним і рентабельним. Для отримання бажаного результату необхідно з усією відповідальністю віднестись до вибору відповідної техніки. Для того щоб техніка приносила вам прибуток, а не проблеми, до її вибору необхідно поставитися з усією відповідальністю.

Насамперед необхідно звернути увагу на раму напівпричепа самоскида. Вона має бути потужною та здатною витримувати протягом декількох років постійні динамічні навантаження.

Рама у зерновоза напівпричіпа повинна бути виконана у заводських умовах відповідно до всіх існуючих сертифікатів якості. Зварювання рами має здійснюватися на спеціальних стапелях.

На сучасному ринку ви можете ознайомитись з двома варіантами кузовів – алюміній та сталь. Недоліком причепа з алюмінію є складність його ремонту, у разі пошкодження таких бортів ремонт буде досить затратним. Сталеві борти будуть більш простими в ремонті і будь-які пошкодження можна буде легко виправити.

Товщина підлоги напівпричепа також має значення, тому що на нього виявляються палетні навантаження. Для попередження пошкодження електрокарами він має бути додатково посилено.

Завдяки тентуванню напівпричепа забезпечується повна безпека і захист вантажу від погодних умов, що швидко змінюються, і зовнішнього втручання.

Зверніть увагу на якість фурнітури – вона також допомагає захистити від випадання вантажу та втрати прибутку.

Зерновоз напівпричіп має основну міць – вісь. Виробники зазвичай надають на неї додаткову гарантію. Вона повинна автоматично підніматися з порожнім причепом та опускатися для завантаження. Напівпричепи зерновози надійні транспортні засоби для транспортування вантажів, які користуються популярністю.

Add a Comment

Ваш адрес email не будет опубликован.